♔Ramadhan♔
Friday, 20 July 2012 | 07:51 | 0 love drops
sorry for a long silence



i'm quite boring here...but i feel exited to wait for this ramadhan... :)
so, its been a long time no see my post..b'coz i'm always busy, no time to spend for my blog..
ok starting from my school...sportsday dah habis . best giler . walaupun x semeriah mane pun still enjoy . ok now nie tgh cuti for this puasa . feel quite boring coz cuti yg x brape nk pjg :'( . bukan nk kate x bersyukur tapi sbb rase mcm mmg x cukup . btw, dah cuti nie just enjoy.... ok . gtg.... bye

Labels:


Hearts, Najwa

♔Hungry Girl :P♔
Monday, 4 June 2012 | 06:45 | 0 love drops
erm....tonight i feel so hungry ! why?..coz i don't know what to eat right now :(
ingat nk pegi umah Tasya rupenye dye nk kluar pegi mkn :'( baru ingat nk lepak ngan dye..tapi x pe la sbb kalu dye x ikut nnt kang kelaparan dye...slh sape ?? slh aq gak kang..hehe

k la...nk blah dh.. +_+
bubye..... <3

Labels:


Hearts, Najwa

♔Homework...Homework...Homework♔
| 00:11 | 0 love drops
hahaha....harini bosan...nk wat homework, mcm x de mood tapi still kene buat sbb wajib...saya ulang lagi skali..WAJIB..cuti dh nk habis. rasa macam x nk balik kt skola je. nk tau sbb ape, sbb malas...hahahah~ MALAS? ish3 x sangke bdx tkc nie ade yg mls jugak....hehehe..ok la, nk wat keje lain nie...

jumpa lagi di masa akn dtg...

Labels:


Hearts, Najwa

♔Sikit jer :$♔
Saturday, 31 March 2012 | 08:12 | 0 love drops
Hello!Korng dah makan ker belum ?Cantik tak ? Warna kuning tema minggu ini . Saya yg edit sendiri . Harini saya bandmood sebb marah kat sorng budak ni .

Labels:


Hearts, Najwa

♔FriendForever:)♔
Sunday, 18 March 2012 | 01:57 | 0 love drops


Ni nama nya Amira Atiqah . Saya panggil dia Iqa . Di baik sangat dan pemalu tapi sekarang tak sangat la . Dia jiran saya . Dia umur 13 tahun sama macam saya jugak heheh:) . Dia yg selau temankan saya gi taman dan kedai .  Tu je pasal dia :)




Ni Puteri Natasya . Saya panggil dia sya . Dia pon baik jugak and spoting s  heheh .  Dia pon umur sama macam say jugak 13 tahun . BF saya semua umur saya .  cEHH WAH ! . Saya kalau balik asrama saya gi lepak rumah dia petng-petng , klau dia ada la kat umah .  Tu je pasal dia .
Nila kwan saya sampai sekarang . Diaorng ni la kwan Najwa yg paling setia . Yg tak pernah bergaduh . Bukan sorng budak ni yg najwa tak suka . Dah lah gedik . Nama dia rahsia . Bestfriend saya semua nya baik-baik belaka :) . Oklah bye

Hearts, Najwa

♔Start Blogging :)♔
| 01:27 | 0 love drops
Hello !! My name is Najwa Azman . I'am 13 years old . I live at Bandar Enstek . I school at Tengku KUSHIAH College . I have 2 bestfriend is Iqa and Tasya . She have blog to like me . I like sport . I actif playing Hockey . I you want follow me just follow , if you all don want whatever :) .

Labels:


Hearts, Najwa